Welkom bij Grootheid! Vragen? Bel ons: +31 (0)412 - 76 00 90

EHBA-tijdsregistratie

Eerste Hulp Bij Aanwezigheidsregistratie

Live Demo

Flyer EHBA tijdsregistratie

Waar de EHBA-plugin de aanwezigheid van personen registreert, zijn die gegevens ook eenvoudig te gebruiken voor de urenregistratie van medewerkers.

De module Urenregistratie heeft drie handige functies:

  • Rapportages

Rapportages over het aantal gewerkte minuten/uren per medewerker, of per functiegroep, zijn eenvoudig te maken. Desgewenst kan dit in combinatie worden getoond met het saldo nog te werken uren in een periode.

  • Koppeling salarisadministratie

De urenregistratie kan worden gekoppeld aan vrijwel ieder systeem voor salarisadministratie. Van de gewerkte tijd per medewerker wordt een bestand gemaakt, dat vervolgens geïmporteerd wordt binnen het administratiesysteem.

  • Productie vs. pauze

Is het relevant om een onderscheid te maken tussen medewerkers op kantoor en in het productieproces? Binnen deze module is dat niet alleen snel visueel inzichtelijk, maar het is ook verder te verfijnen naar andere ruimten binnen het gebouw. Zo wordt bijvoorbeeld inzichtelijk of iemand ook daadwerkelijk de gewenste pauze neemt.

Vanzelfsprekend is de module Urenregistratie gebruiksvriendelijk. Zo is bijvoorbeeld met één muisklik de gewerkte tijd te accorderen.

Combinatie met Salto

De module Urenregistratie is te koppelen aan de EHBA-plugin, maar ook als losse module te gebruiken. Zowel de plugin als de extra module, is specifiek gemaakt om te gebruiken in combinatie met alle Salto toegangscontrole systemen te gebruiken.

Salto is een van de constant innoverende marktleiders op het gebied van toegangscontrole. Producten van Salto worden ingezet in hotels, ziekenhuizen, scholen, overheidsgebouwen en bedrijven.

Geschik voor:

Neem met ons contact op voor een vrijblijvende demonstratie van dit systeem.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)