Welkom bij Grootheid! Vragen? Bel ons: +31 (0)412 - 76 00 90

Salto systeem

Eenvoudig de deur openen met Salto

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een goed systeem om op afstand de deur te kunnen openen? Een systeem dat naast het openen van de deuren zelfs nog meer mogelijkheden biedt? Dan raden wij u aan om hiervoor eens te komen kijken bij Grootheid. Wij hebben een Salto systeem voor u klaarstaan dat wij op meerdere manieren voor u kunnen uitbreiden. U kunt er voor kiezen om dit waterdichte systeem alleen maar in te zetten voor het openen en sluiten van deuren, maar u kunt het ook gebruiken voor zowel bezoekersregistratie als tijdsregistratie. Een ideale manier om deze zaken eens goed in de gaten te kunnen houden.

Een Salto deur systeem inzetten

Met een Salto deur systeem bent u helemaal op de hoogte van wie er bij u binnenkomt, maar bijvoorbeeld ook wie er op een bepaald moment bij u binnen is. Onze technologie biedt een economische, optimale oplossing die voldoet aan alle mogelijke eisen die er heden ten dage aan een sluitsysteem gesteld worden. We vertellen u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek. Neemt   u hier gewoon contact met ons over op en vuur alle vragen die u maar kunt bedenken op ons af. Wij leggen u dan uit hoe Salto precies werkt en welke mogelijkheden u hier allemaal mee heeft.

Een Salto deur systeem van Grootheid

Met Grootheid heeft u te maken met een partner op het gebied van complete weboplossingen. We zijn een klein bedrijf, waar een goede band met de klant heel belangrijk is. Wij zetten ons graag volledig in om het u zoveel mogelijk naar de zin te maken. Als wij u goed kennen, dan kunnen wij u ook zo goed mogelijk helpen met het behalen van uw doelen. Neem dan ook al uw wensen eens met u door als u op zoek bent naar een Salto systeem als oplossing voor het sluiten en openen van uw deuren.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.