Welkom bij Grootheid! Vragen? Bel ons: +31 (0)412 - 76 00 90

Office 365 Business Essentials omvat:

Onlineservices

E-mail en agenda's
Gebruik zakelijke e-mail via een uitgebreide en vertrouwde Outlook-ervaring die toegankelijk is via het bureaublad of een webbrowser. Je krijgt een postvak van 50 GB per gebruiker en kunt bijlagen tot 150 MB verzenden.

Bestanden opslaan en delen
Met OneDrive voor Bedrijven krijgt elke gebruiker 1 TB aan opslagcapaciteit in de cloud en de gegevens zijn vanaf elke locatie toegankelijk. Deel eenvoudig documenten met personen binnen en buiten je organisatie en bepaal wie welk bestand kan bekijken en bewerken.

Online vergaderen
Host onlinevergaderingen met audio en video waarbij je met één muisklik je scherm kunt delen en een videovergadering in HD kunt starten.

Chat- en Skype-connectiviteit
Communiceer met andere gebruikers van Skype voor Bedrijven via chatberichten en telefoon- of videogesprekken, en laat via je onlinestatus weten of je beschikbaar bent. Deel je onlinestatus, verstuur chatberichten en telefoneer met Skype-gebruikers.

Werkomgeving met geïntegreerde chatfunctie
Verbind je team met Microsoft Teams in Office 365, waar je teamleden direct toegang hebben tot chats, inhoud, mensen en hulpmiddelen, kortom alles wat ze nodig hebben.

Sociaal bedrijfsnetwerk
Met de samenwerkingssoftware en zakelijke toepassingen van Yammer kunnen je medewerkers contact leggen met de juiste personen, onderling informatie uitwisselen en zorgen voor een goede projectcoördinatie. Zo kunnen ze meer doen in minder tijd.

Teamsites
Maak documenten eenvoudiger toegankelijk en makkelijker te delen met een basisopslagruimte van 1 TB plus 500 MB opslagruimte per gebruiker.

Office Online
Maak en bewerk Word-, OneNote-, PowerPoint- en Excel-documenten vanuit een browser.

Werkbeheer
Met Planner kan je team eenvoudig nieuwe plannen maken, taken organiseren en toewijzen, bestanden delen, chatten over werk en updates over de voortgang ontvangen.

Professionele digitale storytelling
Met Sway, een nieuwe Office 365-app, kun je via je telefoon, tablet of browser moeiteloos aantrekkelijke, interactieve rapporten, presentaties, nieuwsbrieven, trainingen en meer op het web maken. Sways zijn eenvoudig te delen en zien er mooi uit op elk scherm.

Zoeken en ontdekken
Blijf op de hoogte. Zoek en vind inhoud in Office 365 op basis van persoonlijke inzichten. Office Delve is het eerste hulpprogramma dat wordt aangestuurd door Office Graph: een verzameling geanalyseerde signalen en inzichten verkregen uit het gedrag van gebruikers en hun relatie tot inhoud, onderwerpen en contactpersonen.

Alle Office 365 Business-abonnementen bieden:
Betrouwbaarheid
Je hoeft je geen zorgen meer te maken in de wetenschap dat je services gegarandeerd 99,9% beschikbaar zijn met een SLA met financiële garantie.

Beveiliging
Klantgegevens zijn veilig dankzij innovatieve beveiligingsprocedures met vijf beveiligingslagen en proactieve controle.

Privacy
Je gegevens zijn van jou. We beveiligen ze en beschermen je privacy.

Beheer
Implementeer en beheer Office 365 in je hele bedrijf. IT-expertise is niet nodig. Je kunt in enkele minuten gebruikers toevoegen en verwijderen.

Up-to-date
Je hoeft niet te betalen voor versie-upgrades. Deze zijn bij het abonnement inbegrepen. Er worden regelmatig nieuwe functies beschikbaar gemaakt voor klanten van Office 365.

Active Directory-integratie
Beheer gebruikersgegevens en toestemmingen. Eenmalige aanmelding en synchronisatie met Active Directory.

Ondersteuning
Microsoft Ondersteuning biedt telefonisch en online antwoorden, instructiemateriaal en mogelijkheden voor contact met andere Office 365-klanten voor hulp bij instellingen en snelle oplossingen.

Bestel nu!