Welkom bij Grootheid! Vragen? Bel ons: +31 (0)412 - 76 00 90

Exact Online webshop

Interesse in het opstarten van een Exact online webshop?

Er zijn meerdere soorten programma's te verkrijgen voor het bouwen van een webshop. Zo kunt u er bijvoorbeeld aan denken om dit te maken met Magento of Woocommerce. Een webshop met deze software is een webshop waarbij u er op kunt rekenen dat deze gebruiksvriendelijk is, waarbij u beschikt over een groot aantal mogelijkheden. Het is echter ook belangrijk om de financiele resultaten van deze webshop goed in de gaten te houden. Dit doet u met Exact Online. Sluit u Exact Online op webshop of website aan, dan heeft u een duidelijk overzicht van uw resultaten over een door uzelf bepaalde periode. Grootheid helpt u graag om dit tot een mogelijkheid te maken.

Een webshop met exact online zetten

Wilt u met Exact Online een koppeling met webshop of website maken? Dan staan wij voor u klaar om dit tot realiteit te maken. Bij Grootheid werken mensen die veel ervaring hebben met het opzetten van webshops, maar die ook op het gebied van andere weboplossingen hun mannetje staan. Als u een webshop heeft, dan wilt u dat deze zo goed mogelijk in de gaten wordt gehouden en dat alle details over verkopen, voorraad en dergelijken altijd helemaal up to date is. Met Exact Online via koppeling een webshop in de gaten houden is in dit geval absoluut de beste oplossing. Wij raden u dit dan ook van harte aan.

Een webshop met Exact Online boekhoudkundig ondersteunen

Het is buitengewoon als u uw online boekhoudpakket kunt koppelen aan uw webshop. Zo worden resultaten uit de webshop automatisch doorgevoerd in uw boekhouding en kunt u de resultaten van deze webshop altijd goed in het vizier houden. We gaan graag eens met u om tafel zitten om alle mogelijkheden die wij u op dit gebied te bieden hebben in de gaten te houden. Bij Grootheid werken mensen die alles weten over het opzetten van webshops, maar ook op het gebied van alle andere soorten weboplossingen. Neem dan ook vandaag nog eens contact met ons op om al onze mogelijkheden met ons door te nemen!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)