Welkom bij Grootheid! Vragen? Bel ons: +31 (0)412 - 76 00 90

Exact Online magento

Exact Online en Magento met elkaar koppelen

U heeft een webshop in Magento die prima loopt. Toch zou u graag een beter overzicht willen hebben van de resultaten die u met uw webshop behaalt en hier in een goed boekhoudprogramma de gegevens van laten inlopen. Laat Grootheid dan Exact Online en Magento voor u koppelen. De verkoopcijfers van uw Magento webshop komen dan automatisch in uw boekhouding te staan. Zo weet u precies wat er allemaal wel en niet goed loopt en kunt u direct aanpassingen maken. Bij Grootheid hebben we veel ervaring met zowel Magento als Exact Online, we helpen u dan ook graag om deze koppeling te maken.

Vanuit Exact Online een koppeling met Magento maken

Het is bij het laten draaien van een webshop heel belangrijk dat u altijd een goed overzicht heeft van hoe de zaken ervoor staan. Het is daarbij niet alleen belangrijk om te zien hoeveel geld u heeft verdiend, maar ook om bijvoorbeeld te weten of een bepaald product wel of niet goed verkoopt. Ook kunt u verkoopprijzen van bepaalde producten in de gaten houden en waar nodig aanpassingen maken. Exact Online is hier een perfect pakket voor. Exact Online en Magento werken ook lief met elkaar samen, zeker als u ons de koppeling tussen deze pakketten voor u laat maken.

Meer weten over Magento en Exact Online?

Als u ons Exact Online een koppeling met Magento laat maken, dan zult u merken dat u een veel beter overzicht heeft van uw financieen.  We raden u dan ook aan om Grootheid hiervoor in te schakelen. Maakt u nog geen gebruik van deze pakketten, maar wilt u hier toch graag mee gaan beginnen? Dan helpen wij u met het opzetten van zowel een boekhouding in Exact Online, als een webshop in Magento. Daarnaast is Grootheid in te zetten voor een groot aantal andere web oplossingen. We vertellen u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek. Neemt u contact met ons op om een afspraak te maken?

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.